Naš restoran za vaše posebne prilike

Konoba Katič je pravo mjesto za neki, vama važan događaj.

       

Bilo da je to romatična večera za dvoje, poslovni sastanak koji zahtjeva profesionalnost, ali i ležernu atmosferu za bolji rad, ili porodično slavlje poput vjenčanja, dječijih rođendana, proslave punoletstva, naši kapaciteti i uigrano osoblje će ispuniti vaša očekivanja.

Dešavanja u Petrovcu

Jadransko primorje je podneblje gde se rado fešta. Uz pjesmu, vino i dobru hranu, ljudi se rado okupljaju da slave, a povoda ima, ili se lako nađe!

Petrovac je domaćin dvije poznate manifestacije ovog tipa. To su Pašticada fest (krajem juna) i Petrovača noć (krajem avgusta).

        

Pašticada fest, kako samo ime kaže, je u čast i slavu tradicionalnog paštovačkoj jela. Na nekoliko mjesta duž petrovačkog šetališta, u velikim kažanima se sprema ovo jelo i njime se goste svi prisutni. Bude nekad red poduži, al vredi stati u njega, i uz ća-ću vrijeme brže prođe. Za obe manifestacije bude organizovan večernji koncert na kome svake godine gostuju poznata imena iz svijeta muzike. Pred kraj bude i vatrometa, koji je svake godine sve spektakularniji.

Rezervišite svoj sto za vrijeme ovih manifestacija na vrijeme!