Višegodišnje iskustvo u turizmu i ugostiteljstvu je pokazalo da je autentična lokalna gastronomska ponuda ono što se najbolje cijeni i kod turista i kod gostiju iz naših krajeva.

Mediteranski ambijent i klima sa sobom kao neizostavni detalj nose i poznatu mediteransku kuhinju. Ono što odlikuje mediteransku kuhinju su riba, morski plodovi, salate i pašte.

 – Riba

 – Morski plodovi

Jadransko more je stanište puno vrsta bijele i plave ribe, hobotnica, lignji, školjki i rakova, poznatijih kao morski plodovi.

Kao što određeno povrće i voće možete na pijacama naći samo u određeno doba godine, tako je i sa onim što dobijamo iz morskih dubina. Od lokalnih ribara dobijamo kvalitetan ulov, koji naši ljubazni konobari rado prezentuju. Naši kuvari su pravi majstori svog zanata. Ribu pripremaju „na gradele“, „lešo“ (kako se u ovim krajevima i najradije jede), a posebno mjesto zauzima priprema i pečenje „u soli“, gdje riba zadržava sve svoje sokove, i uz izražajnu aromu ostaje meka i sočna.

Svježa riba i morski plodovi su kamen temeljac našeg restorana, i ono zbog čega nas gosti biraju, preporučuju i iznova nam se vraćaju.